ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Меган Роси: Тази напитка има мощни противоракови свойства

Напитката от джинджифил и бадемово мляко има мощни противоракови свойства. Тя зарежда и ободрява през целия ден


Джинджифилът няма нужда от представяне. Този ароматен корен в продължения на хилядолетия е бил използван древните източни лечители. Известен е със своите полезни противоинфекциозни свойства.

Джинджифилът има благотворен ефект върху храносмилателната система. Полезен е полезен при артроза, ревматизъм и артрит. Разрежда кръвта, укрепва сърдечния мускул и кръвоносните съдове, премахва токсините, почиства черния дроб и стимулира мозъчната активност.

Д-р Меган Роси

Фурмите, които също присъстват в напитката, ще добавят малко сладост, а черният пипер ще подобри абсорбцията на куркумин.

Иде ред и на бадемовото мляко в нашата рецепта. Можете да го замените  и с кокосово, ако нямате налично. Защо трябва да изберем едно от двете млека? Те също помагат да се асимилира куркумина. Магнезият, който се съдържа в бадемовите ядки, подобрява мозъчната активност. Фосфорът и калция укрепват ставите, костите, ноктите, зъбите и поддържат мускулния тонус. Желязото и медта регулират състава на кръвта, повишават ефективността на кислородния транспорт. Тандемът на селена и витамин Е притежава противоракови свойства и забавя процеса на стареене.

Рецепта за полезна противовъзпалителна напитка – мощна превенция на рака

Необходими съставки:

– 2 чаши бадемово/кокосово мляко
– 2 супени лъжици кокосово масло
– 1-2 супени лъжици прясно изцеден джинджифилов сок или 1 супена лъжица прясно настърган джинджифил
– 1/2 чаена лъжичка куркума на прах
– 2-3 фурми
– 1/8 чаена лъжичка розова хималайска морска сол
– прясно смлян черен пипер

Как се прави?

В блендера сложете млякото, кокосовото масло, джинджифила, куркумата, фурмите и солта. Разбивайте докато не се получи гладка кремообразна консистенция. Може да охладите напитката. Сервирайте с щипка черен пипер. Насладете се на добрия вкус!

Д-р Меган Роси е специалист по здравословното състояние на червата. Редовно споделя проницателни съвети и рецепти за лечение на различни инфекциозни заболявания, както и сериозни и полезни съвети за живота. Може да я последвате в Инстаграм: theguthealthdoctor.

Източник: online-detox.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *