Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти при бъбречни заболявания

1 кг лимони се измиват, престъргва се кората и се смилат на месомелачката. Разбъркват се с 500 г мед и 20 г глицерин. Да се приема 3 пъти дневно преди хранене.

Вземат се 2 шепи кори от леска. Варят се на тих огън в 2 литра вода докато течността остане на половина. Пие се след прецеждане по супена лъжица преди хранене. 3 пъти на ден.

В 1 литър вода се сваряват 2 нарязани със семките дюли. След прецеждане тази течност се изпива вместо вода през целия ден. Трябва да се прави един или 2 месеца без прекъсване.

2 равни супени лъжици листа от малина се заливат с 300 г вряща вода. Врят 5 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 1 чаена чаша но без да се подслажда.

Всеки ден да се изпива по 1 кафена чашка сок от пресни боровинки.

1 шепа церавична коса и една препълнена супена лъжица пъпки от бреза да се варят на тих огън 10 минути в 1 литър вода. След изстиване отварата да се прецеди. Да се пие 4 пъти дневно по 100 г.

Да се възвари 1 литър вода и с нея да се залеят 1 супена лъжица ситно нарязано глухарче и 1 супена лъжица нарязан хвощ. След изстиване извлекът да се прецеди. Да се пие 6 пъти на ден преди хранене по 1 ракиена чашка.

В 3 литра вода да се сварят по една шепа живовляк, троскот и коприва. След прецеждане да се пие вместо вода. Лечението продължава 40 дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *