Лечение на тумори-вътрешни

Счукана скилидка чесън се слага в емайлиран съд и се залива с 1 чаена чаша прясно мляко. Кипва се и се маха от огъня. Оставя се да изстине и без да се прецежда се изпива на гладно.

2 супени лъжички великденче вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 грама на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици цвят от черен бъз вечерта се поставят в термос и се залива с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 грама на ден 30 минути преди ядене.

3 супени лъжици корен от репей се поставят в емайлиран съд и се залива с 3 чаени чаши студена вода . Вари се на тих огън под капак 30 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 30 минути и се прецежда. Пие се на малки порции през целия ден.

2 супени лъжици листа от камилски бодил вечерта се поставят в термоса и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти на ден 30 минути.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *