Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни илачи за бронхиална астма

В гърдите да се втрива дафиново масло приготвено по следния начин: 100 грама пресни дафинови листа се нарязват на ситно и се заливат с 500 грама олио. Оставя се да престои 8-10 дни на топло място.

Смесват се 2 части самобойка, 3 части корен от ружа, 3 части корен от черен оман, 3 части корен сладник, 2 части ледум, 3 части ефедра, 3 части корен девисил, 3 части теменуга, 2 части мента и 3 части коприва. 3 части от билковата смес вечерта се поставят в термос и се залива в 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене. За деца по 50 грама 4 пъти на ден 1 час преди ядене.

Борови клонки се нарязват на дребно, прибавя се захар (равни части). Изсушава се добре на фурна. Взима се по 1 супена лъжица 3 пъти на ден

Смесват се 50 грама корен от водна перуника, 25 грама корен от девисил, 25 грама комунига и 500 грама слънчогледово олио. Билките се заливат с олиото и се оставя да престои на слънце 2 седмици, като периодично се разклаща. Прецежда се и се втрива в гърдите и шията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *