ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Черен оман и прополис при язва на стомаха с кървене

8 грама прополис, държан предварително няколко дена в хладилника, се счуква на прах, залива се с 80 грама чист зехтин и се вари 50 минути на водна баня. Горещата течност се прецежда през марля. Пие се 3 пъти дневно по 25-30 капки след храна.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама корени от черен оман, цвят от лайка, стръкове от жълт кантарион, корени от ружа. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама стръкове от хвощ, корени от черен оман, стръкове от жълт кантарион, стръкове от овчарска торбичка и цвят от невен. 5 чаени лъжички от дрогата се залива с 600 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън, дръпва се от печката и се добавят 1 чаена лъжичка мента, маточина и лайка. Кисне 1час и се прецежда. Пие се 6 пъти дневно по 80 грама 20 минути преди и 40 минути след хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *