ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкови смеси при разстройство

Смесват се и се разбъркват внимателно 20 грама кори от нар, 30 грама плодове от дрян, 40 грама плодове от драка и 50 грама корени от очеболец. 2 супени лъжици от сместа се залива с 600 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се на три часа по 50 грама.

Смесват се и се разбъркват внимателно 30 грама плодове от дрян, 20 грама кори от дъб, 15 грама листа от живовлек, 10 грама цвят от лайка. 2 супени лъжици от сместа се вари в 600 грама вряща вода 10 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка през три часа.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 грама салеп на прах, плодове от дрян, листа от боровинки, стръкове от камшик и листа от смрадлика. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 250 грама вряща вода. След изстиване запарката се прецежда. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *