Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да победим ревматизма без вредни лекарства

Смесват се по 2 части листа от червена боровинка, цвят от невен, лайка, липа и листа от коприва, стръкове от орехи 3 части и по 1 част полски хвощ и цвят от бъз. 10 грама от сместа се залива с 500 мл студена вода. Престоява 12 часа , загрява се до кипване, отново престоява 2 часа, отцежда се и се пие по 100 мл 2 пъти на ден преди хранене.

Смесват се по 1 част цвят от метличина и невен, плодове от хвойна, кори от зърнастец, по 2 части цвят от бъз и листа от коприва и по 4 части кори от върба, хвощ и брезови листа. 15 грама от сместа се залива с 500 мл вода, вари се 10 минути, охлажда се и се отцежда. Пие се по 100 мл 4-5 пъти на ден преди ядене.

Смесват се цвят от липа и невен по 3 части, по 2 части корен от девесил и стръкове от бял равнец и по 1 част листа от мента, стръкове от жълт кантарион и риган. 5 грама от сместа се залива с 250 мл вряла вода. Престоява по 1 час и се пие сутрин и вечер по 200 мл преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *