Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

На час по лъжичка: лечебната система на доктор Хинохара чисти плаки, мазен черен дроб и пази сърцето здраво

Да станете по-тънки и най-важното – по-активни и по-здрави, е доста лесно, ако преминете частичното хранене


Основният плюс на системата „частично хранене“ е, че не е нужно да гладувате.

Японският дoĸтop Шигeaĸи Xинoxapa oт Япoния е живял повече от век и през по-голямата част от живота си е тежал 60 килограма. Да живее малко повече от 105 години му е помогнала неговата диета.

Основното в този икономичен и здравословен режим е да не се яде повече от разрешено. Една порция трябва да се побира лесно в чаша или да е с размер на длан. Ако дневният обем на калоричното съдържание е 1800 kcal, тогава може да се консумират около 300 калории наведнъж. И ако искате да отслабнете – още по-малко. Важно: тези калории трябва да бъдат набирани само от полезни продукти. Пържени храни, храни от вериги за бързо хранене, фабричните сокове и кока-кола, както и свинската мас, колбасите, майонезата, всички мазни и пушени меса трябва да бъдат решително изключени от диетата.

Захарта и солта – строго се ограничават. Вместо да се пържи, се пече или задушава на пара. В края на краищата, благодарение само на фрагментацията на приема на храна, загуба на тегло, уви, няма да се случи, и метаболизмът няма да бъде магически ускорен. Доказано е, че тялото не се интересува от това как точно калориите стигат до него – „на едро“ или „на дребно“, то ще започне да тежи, само ако потреблението му надвишава приема. Да, и още един много важен момент: дори при частичната диета, последното хранене трябва да се случи 2-3 часа преди лягане. В крайна сметка, по време на сън изгарянето на мазнини се извършва най-активно, но това е възможно само ако стомахът е празен.

Плюсовете на фракционираната храна и лечебната система на доктор Хинохара са много. Такава система на консумация на храна е:

Подходящa за хора с всякакъв вкус: месоядни, суровоядци и вегетарианци

В края на краищата, при частично хранене няма окончателни забрани и човек не трябва да изоставя обичайните продукти (вредната храна не се брои). Основното е, че диетата остава балансирана във витамини, минерали, въглехидрати, протеини и полезни мазнини.

Не преяждайте!

Ако свикнете да ядете „кукленски порции“, тогава свития стомах може да намали дневното калорично съдържание с до 20%. Това е така, защото практически няма изнервящо чувство на глад – основният виновник за провалите в повечето диети. Не е невъзможно да се изпитва „вълчи глад“, когато се консумира храна с такива малки паузи. Лечебната система на доктор Хинохара помага да се преодолее неудържимата жажда за бонбони и т.нар. „сладък зъб“ – поради изравняването на кръвната захар през деня.

Не осигурява бърз, но гарантира стабилен резултат при загуба на тегло и лечение на някои хронични заболявания на черния дроб, като стеатоза, например. Тялото не умира от глад, така че не е необходимо да съхранява мазнини за бъдеща употреба. По този начин то започва да отслабва. И ако се комбинира шепата храна с активно ходене пеша, тогава постигането на добро здраве ще бъде по-бързо и по-лесно. Този начин на хранене забавя процеса на разпадане на мускулната тъкан и подобрява работата на сърцето. Така че е навикът да се яде често, но на малки порции спомага за по-малкото натоварване на важните органи и системи и тяхната по-ефективна работа.

Улеснява работата на храносмилателния тракт

Малкото количество храна е по-лесно смилаемо, в резултат на което токсините не се натрупват в червата. Освен това, при такова хранене се поддържа стабилно ниво на кръвна захар, без внезапни колебания. Не е случайно, че лекарите предписват частично хранене на пациенти с язви, гастрит и колит, както и на такива със запек и проблемна кожа.

Добро настроение през деня и здрав сън през нощта

Всеки знае, че „след обилно хранене, в съответствие със закона на Архимед, трябва да се спи“. При частичното хранене такъв страничен ефект не се случва, а напротив – има прилив на сила. И разбира се, ако вечерята ви се събира в шепата, след това ще можете да заспите много по-лесно, а кошмарите няма да ви измъчват през нощта.

… и минуси

Нищо идеално няма в света! Това, което е добро за един, е лошо за други. Ето защо, преди да преминете на този режим на хранене, не забравяйте да се консултирате с лекар. Съществуват доказателства, че честия прием на храна за хора с тежко затлъстяване, и някои други ендокринни заболявания, може да бъде опасно.

Източник: dailymail.co.uk

Опаковката на продукта Холимин
ХОЛИМИН: 3в1 – за
проблеми с черния дроб и излишни килограми

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *