Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Баба Неда споделя: Този колан направи чудо с моя кръст!

Коланът „Нанобелт“ е чудесен, пише баба Неда

Приятели мои, този колан направи чудо с моя кръст! Но нека започнем от самото начало.

В момента аз диктувам, моята малка щерка ви пише това писмо. Не обичам да коментирам продукти, но този колан така ми облекчи болката, че нямаше как да не ви изпратя това благодарствено писмо. Ще се радвам да го публикувате и в сайта!

колан
Доволна съм от колана „Нанобелт“

Аз съм щастлива майка на 4 деца и баба на 5 малки внуци. Още преди да ми се родят внуците, съм казала на децата, че с радост ще ги гледам, когато пожелаят, за колкото време искат.

А съпругът ми е толкова добър, че винаги е стоял зад това, което съм решавала и ми помага много. Всичко беше прекрасно до 13-и януари, когато е и рожденият ден на най-голямото ми дете. Станах аз рано сутринта, за да приготвя ястията за обяд, че щяхме да се съберем цялото семейство. Шетах из къщата, посрещнах децата, седнахме на масата, похапнахме, реших да стана и дотам. Не можах да мръдна от стола. Нещо ми щракна в кръста.

Пих болкоуспокояващи, децата ме заведоха на лекар и трябваше да лежа после 1 седмица у дома. Нали вече съм на възраст, не се оправят нещата така лесно и бързо като едно време. Децата ми звъняха всеки ден да ме питат как съм.

Един ден моята дъщеря ми звъни и ми казва, че в някакъв сайт, докато си търсела да поръча едни хранителни добавки, попаднала на някакъв колан. Не разбрах тогава точно какъв, ама й казах да поръчва, че нали съм пъргава бабичка, не мога аз само да лежа. Пратката пристигнала бързо и решили без да чакат много, да ми донесат колана. Помогна ми дъщерята да го сложим и още след няколко часа такова облекчение усетих, че няма как да го обясня.

След още няколко дена носене на „Нанобелт“ вече почти не усещах болка. Почнах да щъкам аз и в градинката, че нали иде пролет, трябва да засадя вкусни зеленчуци за внуците.

Благодаря ви, мили хора! Ще направя един такъв подарък и на добрата ми дружка Стоянка, че от няколко месеца и тя се оплаква от болки в кръста.

Баба Неда

Повече за „Нанобелт“ можете да прочетете ТУК или да се обадите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *