Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво да правим при апендицит

Десет минути след сместа болния да изпие една винена чашка от 75 грама отварка листа от джоджен и цвят от лайка. Две супени лъжици джоджен с прибавка на една чаена лъжичка семе от анасон се запарват с 500 грама вряща вода и на тих огън се вари десет минути, след това се прибавя една супена лъжица цвят от лайка. Като клокне се снема от огъня и като изстине се прецежда.

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене болния да взема по една супена лъжица от следната смес: листа и цвят от бял равнец, жълт кантарион и синя тинтява, всички стрити на прах по 30 грама всяка и разбъркани с 500 грама чист пчелен мед.

Вечер преди лягане при хроничен апендицит – коремен компрес, натопен в хладка отвара листа от полски бъзак или пък от трина. 5 супени лъжици в 500 грама вода се варят 5 минути, като изстине се прецежда. В дясната част на корема се слага торбичка, напълнена с прясна топла извара или с хладко кисело мляко, или с пресен селски хлебен квас, забъркан отпреди 4 часа и засилен с корени от полски бъзак, или с хладка мамалига. Едновременно на тила се слага торбичка, напълнена с пресен селски хлебен квас, засилен с една супена лъжица диви кестени, настъргани заедно с кората. Държат се цяла нощ.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *