Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 рецепти за лечение на гнойни венци

Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене зъбите да се измиват със смесен прах от печена хума 90 грама и прах от мащерка 30 грама и то със суха четка от четина. След това венците се масажират с показалеца в посока от зъба към венеца, а после кръгообразно. След това се прави жабуркане с отвара от градински чай-цвят и листа от салвия, дъбови листа, цвят и листа от зайча стъпка, цвят от лайка, полски хвощ, листа от смрадлика, листа и цвят от цариче по 50 грама от всяка. От тази смес се вземат 4 супени лъжици и се запарват с 700 грама вряща вода и на тих огън се варят 10 минути. Като изстине се прецежда.

След жабуркането на устата болния да вземе една супена лъжица от следната смес: в 500 грама кипяща вода се сипва 500 грама ситна захар и като заври отново се прибавят 500 грама лимони, нарязани, изстискани и смлени на машинка за месо заедно с корите и сока. Вари се още двадесет минути да заприлича на мармалад.

Десет минути след тази смес се изпива 75 грама от следната отварка от агримония, листа от широколистен жиловлек, зайча стъпка, листа и цвят от невен, цариче по 50 грама от всяка. От тази смес 2 пълни супени лъжици се запарват с 500 грама вряща вода и захлупена на тих огън се вари 10 минути. Като изстине се прецежда.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *