Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Божур бори жлъчните кризи

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г корени от айважива, корени от кисел трън, по 20 корени от гръмотрън и плодове от мехунка и по 30 г корени от божур. 2 супени лъжици от дрогата се варят в 500 г вода на тих огън. Отварата се прецежда и след изстиване се пие по 1 винена чаша, 3 пъти дневно преди хранене.

Смесват се и се разбъркват добре по 40 г плод от хвойна и семена от копър, по 50 г корени то гръмотрън и стръкове от хвощ и 30 г кори от зърнастец. 2 супени лъжици от сместа се слагат в 600 г кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън кисне 1 час и отварата се прецежда. Приема се 6 пъти дневно по 75 г 20 минути преди и 20 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г плодове от мехунка, корени от божур, и плодове от див кестен и по 30 г корени от черен оман, корени от репеи и листа от орех. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Запарката се прецежда и се пие по 100 г, 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *