ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни илачи за сърдечни болки

Като временно облекчаващи болката средства може да се препоръчат парните компреси, които се слага върху сърдечната област и то всеки 5-10 минути, съчетани с грейки на ръцете и краката, обвити в нещо влажно или пък топли бани(39 градуса за 5-10 минути) на ръцете и краката, последвани от коремен компрес, натопен в хладка вода или пък хладка отварка от овесена слама и трина. И в двата случая на тила се слага торбичка , напълнена с хладък селски хлебен квас.

Взема се студен извлек от дяволска уста. Една чаена лъжичка от билката се залива с една чаена чаша хладка вода и се оставя да кисне 8-10 часа. Пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по една кафена чашка.

Взема се отвара от девесил. Една супена лъжица от билката заедно с корена в 500 грама вода се вари 10-15 минути. Пие се сутрин, обед и вечер преди ядене по една винена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *