ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Цветове от лайка и плодове от кориандър при фарингит

Цветове от лайка и плодове от кориандър при фарингитСмесват се по 50 грама цветове от лайка, плодове от кориандър, корени от бял оман, корени от черен оман, листа от градински чай. В 400 грама вода се поставя 1 супена лъжица от сместаВари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварите се правят жабирения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа.

Смесват се 100 грама камшик, 50 грама , листа от черна боровинка и 30 грама лен. В 400 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Вари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварите се правят жабурения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа. Лечението продължава 10 дни след изчезване на болестните признаци.

Смесват се по 50 грама стръкове босилек, 50 грама листа жиловлек и 100 грама цветове от лайка. В 400 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Вари се 5 минути, кисне 2 часа и се прецежда. С отварата се правят жабурения и гаргари 5 пъти дневно през 3 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *