Горска ягода помага при маточни кръвоизливи

Вземат се листата и плодовете на горска ягода. На една чаена чаша гореща вода се слагат две супени лъжици ягоди или една супена лъжица листа. Запарва се два часа и се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 3 пъти дневно при маточни кръвотечения, особено такива предизвикани от фибромиоми.

Вземат се листат и стъблата на пипериче. Една супена лъжица от нарязаната билка се залива с една чаена чаша вряща вода и се запарва 30 минути в закрит съд. Прецежда се. Приема се по една супена лъжица 4-5 пъти дневно при маточни кръвоизливи и обилна менстуация.

Вземат се стръковете на шапиче. На 500 мл кипяща вода се слагат 4 супени лъжици билка. Запарва се 4 часа и се прецежда. Пие се по половин чаена чаша 3 пъти дневно 30 минути преди хранене при маточни кръвотечения, възпалителни процеси в женските полови органи, нарушения в цикъла, фибромиоми в матката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *