Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мащерката гони упорития бронхит

Смесват се и се разбъркват внимателно по 20 г стръкове от пача трева, стръкове от градински чай, стръкове от мащерка, 10 г цвят от бъз и плодове от анасон и 30 г листа от подбел. 1 чаена лъжичка от сместа се залива с 250 г вряла вода. Кисне 15 минути и запарката се прецежда. Пие се по 1 чаена чаша горещ чай 3 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г цвят от полски мак, корени от сладка папрат и цвят от бъз и 40 г плод от анасон. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 г вряща вода. Ври 3 минути на тих огън и кисне 40 минути. Отварата се прецежда и се пие по 100 г 4 пъти дневно преди хранене.

Една чаена чаша борови връхчета се варят на тих огън в 2 литра вода, докато течността остане на половина, прецежда се и се добавя 1 чаена чаша мед. Добре се разбърква. Пие се по 1 кафена чашка 3 пъти дневно 15 минути преди хранене.Помага и при астма.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *