Слънчогледови пити побеждават дископатията

Вземат се слънчогледови пити и то преди да са прецъфтели и се нарязват на кубчета. След това се пълнят в буркани чрез натискане до горе и се пълни с ракия. Запечатва се и се държи на слънце 20 дни. Болното място се намазва с натриване докато течността попие. Тази рецепта е много ефикасна.

Смесват се 40 мл силна гроздова ракия, 2 разбити жълтъка от яйце, 1 чаена лъжица счукана и пресята стара турска керемида. Тази смес се нанася на вълнен плат. Слага се на кръста вечер. Държи се до сутринта. Трябва обаче да се спи на твърдо легло и процедурата се повтаря до пълно излекуване.

Пие се билка мумио. Всяка сутрин на гладно и вечер преди лягане се пие по 1 супена лъжица вода с разтворена колкото грахово зърно в нея мумио. Със същата доза и половин супена лъжица 95 % спирт се натрива болното място в продължение на 5-10 минути. Това продължава 25 дни. След 10 дни почивка отново се прави сеанс от 25 дни. При нужда се прави и трети сеанс.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *