Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какви са причините за отслабналата потентност?

Искам да ми отговорите на един въпрос, който много ме вълнува. Аз съм на 52 години. Допреди няколко месеца нямах никакви проблеми с потентността и си бях един нор­мален мъж. Оказа се, обаче, че имам проблеми с простатата, защото уринирането ми стана затруднено, а заедно с това изчезна и половото ми влечение. Лекарят ми каза, че имам аденом на простатата. Свързано ли е това с потентността?

Веселин Петров, Силистра

Не, изменението в половото ви влечение може да е настъпило поради други причини, по-скоро поради друго заболяване. Затова е необходимо да се обърнете към специалист, който ще ви помогне да откриете точната при­чина. Намалената потентност може да се дължи на определени хормонални изменения в организма ви, а също така и поради Възникнали сърдечносъдови проблеми. Затова трябва да си напра­вите изследвания, за да видите какво е нивото на кръвната ви захар, да видите какво е състоянието на хормоналния ви фон и най-накрая – не е зле да си напра­вите и доплерография на кръвоносните съдове на половия член. По този начин лекарят ще може да види истинската причина за вашия проблем и ще ви пред­пише подходящо лечение. Моят съвет е да не отлагане посещението си при специалиста, защото Всяко забавяне във времето задълбочава проблема и понякога само поради тази причина той става необратим.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *