Начало / Болести и лечение / При установен висок холестерол


Витамин С + Цинк – мощна противовирусна защита за цели 3 месеца! 10% отстъпка!

При установен висок холестерол

Всеки ден поне 70 % от храната трябва да бъде от ябълки, цитрусови плодове, круши, сливи, грозде, чушки, домати, диня, пъпеш, боб, леща, грах, чесън, лук, моркови, орехи и т. н. Трябва да се намали до минимум яденето на мозък. 100 г от него се съдържат 2300 мг холестерин. В яйчен жълтък има 1480 мг, бъбреци и черен хайвер- 300 мг, тлъсти меса, животински мазнини. За тези храни трябва да се забрави. Трябва да се знае още, че при идеален вариант кръвта трябва да съдържа 200 мг холестерин. От 250 до 30 мг кръвта има голяма опасност от развитие на атеросклероза. От 300 до 350 мг има опасност от хиперхолестеремия, което може да доведе не само до атеросклероза, но и до сърдечни, бъбречни и чернодробни заболявания.

Понижаването на холестерина може да стане с чист зехтин получен със специално пресоване. Взима се 3 пъти дневно 30 минути преди хранене по 1 супена лъжица.

Г-жа Колева е била със мозъчен инсулт и висок холестерин, била е парализирана и не е можела да говори.Лекарите са казали че не може да се възстанови. Пиела е норвешкия препарат Цитросепт холестеринът се е нормализирал от мозъчният удар не е останала и следа.

Цветове от aрника 10 г, стръкове от бял равнец 40 г , жълт кантарион 50 г. 1 супена лъжица от сместа се залива с 1 чаена чаша вряла вода и се вари на водна баня 15 минути. Пие се топла по половин чаша 2 пъти дневно.

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


Избрано за теб


2 коментара

  1. Соня Шулте

    Прочетох вече къде ли не и какво ли не за високият холестерол. Аз спортувам 3 дни в седмицата,храня се възможно най-здравословно и пак холестерола ми е 230, това за висок ли се брои. Скоро си направих кръвни изследвания и всички други показатели са ми в норма.

    Благодаря!

  2. Соня, нещо грешите.Холестеролът се изчислява в други единици.Или вашият холестерол се изследва в чужбина по други методики?

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*