ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Това са 10 признака, че сте били посетени от ангел-пазител!

По време на изпитания, и когато са в състояние на тежки болести, хората имат нужда да вярват в нещо. Затова твърдението, че са били посетени от ангел-пазител, точно в такъв момент, не е случайно!

 

Ангел-пазител е онова усещане за сила, което ни дава увереност да продължим напред. Ангел-пазител е и вярата, че въпреки неблагоприятните прогнози ще оздравеем, или ще се справим с не особено лесен проблем. Нещо такова представлява ангелът, който пази хората, които се опитват логично да преминат през живота си. Тези хора нямат нужда да вярват в ангел-пазител, за да направят първата крачка към подобряване на живота си или да са достатъчно дисциплинирани, за да спазват лечебен режим на хранене. И въпреки своя прагматизъм успяват да оздравеят, или да променят живота си.

Но, има и хора, които вярват. Тези хора са абсолютно убедени, че всеки човек има свой ангел-пазител, който идва на помощ в труден час. Те вярват, че именно ангел-пазителят е този, който им дава нужната сила и ги учи на дисциплина, смирение и любов. Вярата помага на тези хора да оздравеят и да преминат към един по-добър етап от своя живот. И никой няма право (а и не може) да им каже, че успехът на лечението се дължи на правилно изписаното лекарство или тяхната собствена дисциплина.

Хубаво е да си мислим, че не сме сами. Че във Вселената има и други същества, без значение дали са ангели-пазители, или заселници на други планети.

Християните вярват, че ангелите-пазители са с човека от времето на неговото кръщение до времето на смъртта. Те са с нас, за да ни защитят и да ни помогнат да вършим повече добри дела. Други смятат, че ангелите-пазители са душите на починали близки, които са останали в този свят за защита и предотвратяване.

Това са 10 признака, че вашият ангел-пазител е наблизо и бди над вас

1. По време на сън

Сънят е нещо като прозорец към душата. Ангелите често посещават хората по време на сън, за да предадат някакво съобщение, или просто да покажат тяхното присъствие.

2. Цветни кръгове пред очите

Някои смятат, че цветните кръгове са от преумора, но има версия, че това може да се припише на наличието на ангел-пазител. Има изобилие от снимки, на които се виждат странни проблясъци, които не оставят никакво съмнение, че съществуват ангели.

3. Аромати

Ако изведнъж почувствате по-сладък приятен аромат без специален повод, той може да бъде и знак за присъствието на ангела наблизо.

4. Бяло перце

Намирането на бяло перо е знак за на добър час. Бяло перо, което пада от нищото, е негласен сигнал, че ангелът е наблизо. И наистина, има ли по-деликатен и безопасен начин за намек, че е бил там?

5. Децата

Понякога се случва, че бебето спира да плаче изведнъж, успокоява се, започва да се взира в пространството, като че ли има някой там, и започва да се усмихва. Чистата душа на децата може да види всичко.

6. Облаци

Суета на суетите, дори и най-безнадеждните романтици е възможно да забележат облачен ангел над тях.

Спомняте ли си, че като деца гледахме облаците в небето и често сме виждали сложни модели и фигури на животни? Затова, спри, погледни нагоре, може би ще видите нещо необичайно…

7. Температура

Внезапно чувство на приятна топлина, изливаща се от тялото може да бъде заради успокояващото ангелско присъствие.

8. Приглушени звуци

Буквално да говорите с един ангел е невъзможно, но това не означава, че той не се опитва да комуникира с вас! Понякога можете да чуете едва забележими звуци в тиха среда.

9. Усещане за присъствие

Понякога уж сте сами, но имате странното усещане за нечие друго, чуждо присъствие. И, колкото и да е странно – не се чувствате уплашени, нито имате желание да отпъдите натрапника. По-добре е да предположите, че вашият ангел е бил наблизо, отколкото нещо друго.

10. Изтръпване на главата

Изключително рядко се случва главата да изтръпне. Но, ако това се усети не по време на сън, значи сме били посетени от нашия ангел-пазител.

Да, наясно сме, че за повече от половината случаи може да има логично обяснение. Но нищо не пречи да повярваме, че не сме сами, че има някой до нас и ни помага по-лесно да преминем през пътя на трудностите!

Източник: www.littlethings.com

 

смайлин депресия
Смайлин – бързо прогонва лошите мисли и паник атаките

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *