Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

При хронично възпаление на бъбреците

При хронично възпаление на бъбрецитеСмесват се по 150 грама стръкове златна пръчица, стръкове синя жлъчка, стръкове полски хвощ, стръкове жълт кантарион и плодове от хвойна и 50 грама листа от мента. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене. По лекарско предписание към отварата може да се прибавят по 2-3 грама амониев хлорид, както и 20 капки тинктура от бела дона.

Смесват се по 60 грама стръкове от водно пипериче, стръкове овчарска торбичка, клонки бял имел, по 40 грама стръкове полски хвощ, листа от бяла бреза, лен и корени от кисел трън. В 600 грама вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 100 грама стръкове от златна пръчица, стръкове от водно пипериче, стръкове от полски хвощ, по 50 грама хмел, стръкове от пчелник, корени от гръмотрън, стръкове от мащерка и стръкове овчарска торбичка. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути, кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 5 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *