Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неизвестни рецепти против синузит

Захаросан чист пчелен мед с големината на грахово зърно се поставя в двете ноздри. Постепенно медът се стича към гърлото. Повтаря се 2 или 3 пъти дневно до пълно излекуване.

В 100 г вода се вари една супена лъжица полски хвощ от 2 до 4 минути. Поне 5 пъти през деня се смърка от отварата.

Госпожа Тончева предлага една много ефикасна рецепта: половин супена лъжица синап се смесва с брашно и вода във вид на питка. В продължение на една седмица се налага на челото като преди това болното място се намазва със свинска мас. Компресът престоява 20-25 минути. Трябва да пари силно което показва че действа добре. Всеки път се прави нова питка до пълното излекуване на болният.

Пресен корен от хрян се настъргва на ситно ренде. 1 чаена лъжица от хряна се слага към 1 супена лъжица царевично брашно и лъжица оцет. Смесват се добре, болното място се намазва с мас и със сместа. Държи се само 5 минути първия ден, 10 минути на втория ден, така до петия ден с времетраене 25 минути. След това се тръгва по обратния път докато отново се стигне 5 минути.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *