Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Неизвестни рецепти против перитонит

Нарязваме на ситно от следните билки: по 2 гр цвят от слез, цвят от див мак, цвят от лопен, анасон, 10 гр корен от ружа, 30 г корен от сладник. Смесваме добре. Накисваме една изравнена супена лъжица от сместа с 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чаят да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Вземаме предварително нарязани на ситно от следните билки: по 5 гр жълта кумунига, мащерка, резене, мента, по 10 гр листа от живовляк корен от ружа, корен от сладник, по 20 гр листа от медуница, листа от подбел. Смесваме добре. Накисваме една изравнена супена лъжица от сместа в 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Приготвяме отвара от предварително нарязани на ситно следните билки: по 20 гр от пчелинок, живовляк, игликов цвят, великденче. Смесваме добре. Накисваме една изравнена супена лъжица от сместа в 1 чаша вода за 2 часа, след което сваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден на няколко по няколко пъти, на глътки.

Приготвя се чай от предварително нарязани на ситно от следните билки: 10 гр живовляк, 30 г великденче, 5 гр корен от голяма телчарка, 40 г трицветна теменуга. Смесваме добре. Накисваме 1 изравнена супена лъжица от сместа в 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден няколко пъти, на глътки.

Смесват се и се разбъркват внимателно корен от глухарче, 100 г казашки бодил влакнест 75 г, самобойка 100 г. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се сипват във термос и се заливат със 3 чаени чаши вряща вода. На сутринта се прецежда пие се по 150 г 4 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *