Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Инфекции причинени от вируси

През миналия век в Европа са се борели с вирусите с помощта на горещо мляко и коняк.

Народната медицина има много средства за борба с вирусите и тези средства се намират в почти всеки дом и не искат много пари: промиване на носоглътката с солена вода, сок от ряпа с мед, чай от боровинка и малини, инхалации със сода бикарбонат, затопляне и така на татък. Всички те помагат на организма бързо да се справи с вируса и последствията от разрушителната му дейност върху организма.

Счуква се половин глава чесън и се залива с 500 мл врящо мляко. Остава се да престои 30 минути на тъмно. Вечер преди лягане тази смес се изпива гореща. На следващите дни се повтаря до пълно оздравяване.

Вари се 1, 5 литра вода. Охлажда се и в нея се разтваря 0,5 г витамин С, една супена лъжица морска сол и сокът на един лимон. Коктейлът се пие бавно в продължение на 90 минути.

Преди лягане се взема топъл душ, обуват се вълнени чорапи, облича се топла пижама и на сутринта резултатът е на лице.

За болки в гърлото и запушен нос най- доброто средство е настойка от ехинацея. В малка чашка хладка вода се разтварят 40 или 50 капки от тази настойка и болният я изпива. През всеки 2 часа се вземат по 20 капки от ехинацеята. Ехинацеята е мощен стимулатор който бързо активизира защитните функции на организма.

При първите симптоми на заболяването се преминава към пиене на противовирусни чайове и противогрипни чайове и на прясно изцедени и комбинирани плодови и зеленчукови сокове.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *