ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

МАСТУ / MASTU

Съдържа бисмутов субгалат, титанов диоксид, изопропилпалмитат, течен парафин, полиетиленов восък, сорбитанов сесквиолеат, разтвор на сорбитол 70%, вода, ланолин

Предназначение

мастуМАСТУ е унгвент – маз за облекчаване на хемороиди. Помага при дискомфорт, парене и сърбеж, насърчава зарастването на разранените места. Продуктът е за локално външно приложение.

Как се приема

МАСТУ се полага върху проблемното място (около или вътре в ануса). Преди апликацията, която може да бъде два-три пъти дневно, зоната с хемороиди се измива с хладка вода, без сапун и се подсушава с мека кърпа.

МАСТУ се полага с помощта на приложения в опаковката апликатор или с пръст. Ако обработване вътрешни хемороиди, монтирайте апликатора върху отвора на тубата и работете с него; изстисква се само необходимото количество от продукта, което трбва да е съгласувано с лекуващия. След процедурата апликаторът се измива с топла вода и се подсушава.

Опаковката в този продукт е за индивидуална употреба. Ползвайте апликатора за по-лесно и равномерно полагане на унгвента. Терапията не трябва да е по-продължителна от 30 дни.

Възможни нежелани ефекти

Не е изключено МАСТУ да предизвика алергична реакция, изразена в силен сърбеж, зачервяване, оток. Спрете употребата и потърсете медицинска помощ, ако симптоматиката ескалира.

Кога НЕ ТРЯБВА да се прилага

МАСТУ не трябва да се прилага при алергия към някой от компонентите.

При рисковите групи – деца и подрастващи, бременни и кърмачки, краткосрочната употреба е допустима при доказана необходимост и само под лекарски контрол.

МАСТУ не трябва да се прилага при повишена температура и кръв в изпражненията. Ако установите подобни симптоми, потърсете незабавно медицинска помощ!

Взаимодействие с други медикаменти

МАСТУ не бива да се полага едновременно с други медикаменти за локално външно приложение. Ако проблемната зона е била обработвана с друг крем, гел или унгвент, мястото за полагане на МАСТУ задължително се почиства от остатъци.

Не трябва да се провежда терапия със супозитории, докато се полага МАСТУ.

__

Усреднена цена в аптеките – 5.50 лв за опаковка от 30 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “МАСТУ / MASTU

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *