За какво ни служи цитросепт

Това е природен антибиотик, извлек от плодове и семена на грайпфрут. Ефикасен е при разстройство, ангина, синузит, херпес, парадонтоза, алергии, гъбични заболявания, парадонтоза, стомашно чревни проблеми, усилва имунитета пречиства кръвта и черния дроб, служи също за профилактика на рака и сърдечно съдовите заболявания засилва отбранителната сила на организма при чисти бронхоплевмонии, помага при мозъчен удар, мозъчен инсулт, кръвоизливи в ретина. Взема се 3 пъти дневно по 10 капки в 1 чаша вода срещу диария, стомашни болки, гадене, повръщане, температура, възпаление на лигавицата, на стомаха, язва, за лечение на инсулт, инфаркт, тромбофлебит, намалява нивото на холестерола.

За изчистване на пърхот от косата се взема 10 капки цитросепт с малко шампоан и се втрива в корените на косата за 2 минути и после се изплаква.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *