Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това е най-лесният начин за справяне с пигментните петна!

Да се използва обикновен сапун за измиване на тялото е груба грешка. Дори мъжката кожа би реагирала срещу подобна агресия. Да, не при всички хора веднага проличава вредното влияние на обикновения времето последиците се „натрупват“ и се проявяват във вид на преждевременно състарила се кожа.

По тялото бръчки няма да видите, но загубата на еластичност и блясък, дори на свеж тен, са първите симптоми, които трябва да ви алармират, че кожата ви вика: „Помощ!“. Е, помогнете й, и изберете щадящ продукт (душ гел, сапун без сапун и др.), който измива замърсяването, без да я уврежда, и в същото време й дава необходимата влага и ценни подхранващи вещества. А някои дори имат ароматерапевтичен ефект и, благодарение на приятния мирис, оставят неповторимо чувство на релакс.

Какво представлява душ гелът?

Повечето такива продукти са комбинация от вода, емулгатори (на тях се дължи хубавата пяна) и активни вещества. Те почистват, хидратират, подхранват, ароматизират… Овлажняващите съставки в душ гела са важни, тъй като именно те поддържат дълготрайната хидратация на кожата, и така пречат на преждевременното й стареене.

Повечето съвременни миещи продукти от този вид са с висока толерантност. Те са обогатени с растителни екстракти, което ги прави особено подходящи дори за най-чувствителна кожа, и най-вече щадящи.

пигментните петна
При появата на пигментни петна използвайте душ гел с лимон

Ароматът има значение

Мирисът е не само приятен, но и… полезен за кожата на тялото. Така например розовото масло придава вълшебно ухание на продукта, но също така има подхранващ ефект. Подхранващо действие имат и сандаловото дърво, иланг-иланг.

Лавандулата и розата притежават способността да регенерират клетките на кожата, а салвията е със силно хидратиращо действие. Мазната кожа се повлиява много добре от лавандула, лимон, хвойна, розмарин и бергамот, докато нормалната към смесена, има нужда от салвия, роза, лайка, жасмин.

Ако искате да освежите тена си, използвайте душ гел, в чийто състав е включено масло или извлек от лайка, босилек и грейпфрут. А за успокояване на зачервяванията помагат роза, салвия, лайка. При появата на пигментни петна, добре би било да потърсите продукт, в чийто състав има лимон, лавандула, босилек, роза или цитруси, а при проблемна кожа използвайте чаено дърво, лимон или хвойна.

Знаете ли че…

Душ гелът е един от най-продаваните козметични продукти. Според една от многобройните статистики, 94% от хората, които употребяват някаква козметика, задължително използват такъв продукт в банята си.

При пътуване, това е вторият продукт, който хората поставят в козметичния си несесер, след пастата за зъби. А причината е, че е най-практичен, тъй като често комбинира шампоан или грижа за кожата на тялото.

Според специалисти душ гелът е по-добър избор от сапуна, тъй като не пренася зарази. Дори когато се използва от повече хора – в едно семейство например, той не позволява проникването на бактерии. Докато сапунът няма такива възможности.

източници:womаn.ru,журнaл,krаsna-devica.ru

крем против старчески петна
КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТНИ ПЕТНА, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКИ И ИНФОРМАЦИЯ: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *