ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Супер диета за увеличаване на метаболизма и премахване на целулита: Хайли Помро знае как!

Хайли Помро е автор на бестселъри и уелнес предприемач, диетолог и мотивационен говорител. Тя е помогнала на много хора да постигнат и задържат идеалното тегло

 Хайли Помро

Хайли Помро е автор на бестселъра „Храната е медицина“. Философията на Хайли Помро резонира дълбоко с феновете ѝ, сред които има и много знаменитости. Нейната общност включва реални хора, които са загубили реални килограми, и са придобили неизмерима енергия и здраве.

Чрез стратегическите си програми, Хайли е доказала, че може да има сила в чинията. Тя вярва, че хората са в състояние да се влюбят във вкусната и декадентски приготвена храна. Защото яденето е положително, биологично упражнение. Хранителните функции са съюзник на организма, а не негов враг. Хайли Помро вярва и е доказала, че хората наистина могат да ядат повече храна и губят повече килограми.

Единственият начин за премахване на целулита е отслабване чрез здравословно хранене, което не е просто диета. Мастните клетки се извличат от себе си! Но диетата е толкова плашеща за много жени… Те жертват здравето, красотата и успешния си личен живот за храна, която дори не е вкусна, а просто сладка.

Специално за нашите скъпи читатели подбрахме част от рецептите на Хайли Помро за загуба на тегло. Подробни рецепти с мерки и теглилки не са необходими, тъй като снимките са достатъчно красноречиви. Има 4 хранения, с около 10 предложения за всяко едно от тях. изберете онова, което е най-близко до вкуса ви или може да го приготвите без много проблеми. Ако се храните по този начин два месеца, или най-малко 3 седмици, ще подготвите вашата фигура за лятото на 100%! Запазете тази селекция и задължително я споделете с приятелите си.

Предложения за закуска

1. Овесена каша с ядки, без масло и мляко. Желателно е – дори и без мед. Ако искате сладко, можете да добавите шепа стафиди и щипка ванилия.

2. Бъркани яйца със зеленчуци. Растително масло – може, но в ограничени количества. В идеалния случай, разбира се, зехтин или ленено масло.

3. Сандвичи от безквасен хляб с варено пиле, сирене и домат. Сиренето може да бъде заменено с извара с ниско съдържание на мазнини. Кафе с мляко без захар. Пиенето на кафе е необходимо да се ограничи, но един път в седмицата можете да се поглезите.

4. Чийзкейк без брашно и захар (брашното трябва да бъде заменено със смлени овесени ядки в блендер, вместо захар – половин банан). Чийзкейкът е по-добре да не се пържи, а да се пече във фурната. Съвсем малко фъстъчено масло, горчив тъмен шоколад в ограничено количество, половин банан.

5. Овесена каша със стафиди, захаросани плодове и ядки

6. Ниско съдържание на мазнини извара и киви. Кивито може да бъде заменено с една ябълка.

7. Запекано сирене: 250 г сирене, 2 яйца, 1 банан, нарязан на парчета. Пече се 15 минути във фурна на 180 градуса, или 4 минути в микровълнова печка.

8. Овесени палачинки! Планирайте ги за ден, в който имате повече време, за да ги приготвите. Смелете в блендер 1 чаша овесени ядки, добавете 1 яйце и 1 банан. Пече се в намаслена тавичка. Палачинката се маже с малко мед или се сервира с гарнитура от пресни плодове.

9. Бухти с извара с ниско съдържание на мазнини, заквасена сметана и ябълка.

10. Кафе Инка с мляко и овесени палачинка, намазва кисело мляко, в което сте сложили малко сладко от боровинки.

Предложения за обед

1. Кафяв ориз с пиле и соев сос. Може да използвате подправки по ваш вкус за филетата. За предпочитане – без сол.

2. Варена елда и зеленчуци на фурна със сирене.

3. Ориз със зелен грах и задушена скумрия.

4. Печена риба, зеленчуци и каша от елда.

5. Спагети от твърда пшеница, домати, задушено пиле, пасирано в блендер.

6. Таратор.

7. Пилешка пържола с елда и салата от зеле, краставици и заквасена сметана.

8. Варено пиле, задушени зеленчуци и салата.

9. Мързеливи сърми от кисело зеле с ориз и пиле.

Междинна закуска

1. Шепа нискомаслена извара със сезонен плод.

2. Домат.

3. Запечена ябълка с кашкавал.

4. Малка филия с нискомаслена извара, краставица и сурови ядки. Ако филийките са по-малки от вашата длан, може и две. Към тях добавете чаша неподсладен чай.

5. Нискомаслена извара с ядки.

6. Печени ябълки, пълни с извара и мед.

7. Безквасен хляб, краставица, постно месо, крема сирене или извара, пресни билки. Чуден сандвич за закуска!

8. Плодове по избор и извара, разбити в блендер с много малко вода.

9. Киви, сушени плодове, нискомаслено кисело мляко.

10. Извара с банан, канела и кокосови стърготини.

11. Зеленчукова салата с хрупкав хляб.

Предложения за вечеря

1. Мляно пилешко с тиквички и яйца, печено на фурна и салата от зеленчуци.

2. Пиле и салата без сол и олио, овкусена само със зехтин.

3. Говеждо печено с моркови и тиквички.

4. Пиле, броколи и грах. Пилето е варено или печено.

5. Варен пилешки дроб, пъдпъдъчи яйца, грах и домати.

6. Пилешко руло от кайма, пълнено със зеленчуци и малко количество сирене.

7. Полезна пица! Вместо тесто – блат от мляно пилешко, смесено с лук, сол и черен пипер. Отгоре се слага заквасена сметана, смесена с доматено пюре.Можете да поставите домати, чушки, магданоз и сирене.

8. Пуешко със зеленчуци- сурови и печени.

9. Риба със зеленчуци.

10. Извара с малко количество стафиди.

Това меню гарантира добър резултат: постепенно и ефективно намаляване на теглото , стягане на кожата, подмладяване на тялото и насищане на организма с всички необходими витамини минерали! Както можете да видите – рецепта не е нужна – важна е идеята.

Ще се радваме, ако статията ви е вдъхновила да се погрижете за вашето здраве!

Източник: azbukadiet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *