ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на метеоризъм (подуване на стомаха)

Смесват се копър 75 г,  цвят от глог 75 г. 2 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят във термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици нарязан корен от ревен се поставя в емайлирана тенджера и се залива с 2 чаени чаши студена вода. Слага се на тих огън и се вари под капак 15 минути. Маха се от огъня и се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици корен от глухарче се слагат в емайлиран съд и се заливат с 2 чаени чаши студена вода. Слагат се на тих огън и се варят под капак 15 минути. Отварата се маха от огъня и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се, разделя се на 4 части и се пие 1 час преди хранене.

2 супени лъжици жълт смил и мортеля вечерта се сипват в термус и се заливат със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда и се пие по 100 г 4 пъти дневно преди ядене.

2 супени лъжици от слабителна зърника се поставят в термус заедно със 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 50 г, 30 минути преди хранене.

2 супени лъжици и пъпки от бреза се сипват в емайлирана тенджера и се заливат с 2 чаени чаши вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Сваля се от котлона и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се. Разделя се на 4 части и се пие 1 час преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *