ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тибетски мехлем против бръчки – супер резултат само след 14 дни

Предлагаме ви рецепта от Тибет, която ще опъне вашите бръчки без следа, но освен това ще заздрави и подмлади кожата на лицето, шията и деколтето

бръчки
Тибетски мехлем против бръчки – супер резултат само след 14 дни

Против бръчки има най-различни кремове, мазила и маски. Има и рецепти, както и доста скъпи терапии, които не са по джоба на всяка дама.

Днес ви предлагаме една проста, лесна и ефективна рецепта, която трябва задължително да пробвате, ако сте над 45 години. Рецептата е от Тибет, но не от древен Тибет. Тибетците не са забравили, нито са пренебрегнали традициите си в лечението с естествени средства. Жените в Тибет знаят, че трябва да имат под ръка сериозно мазило, с което да поддържат кожата си в суровия климат сред Хималайските планини.

Затова не е чудно, че из улиците на Лхаса може да срещнете тибетски жени, които изглеждат младолики, а кожата им е гладка и здрава. Нищо чудно някоя от тези дами да ви предложи средноголяма розова кутия, пълна с ароматно мазило.

И ако по една или друга причина няма как да отидете в Тибет, за да си закупите този вълшебен крем против бръчки, нищо не би трябвало да ви попречи да си го направите сами. Съставките са лесно достъпни и не особено скъпи. Нужно е само малко време, за да го забъркате, но пък бъдете сигурни, че сте инвестирали времето и парите си в нещо, което наистина работи.

Вълшебен мехлем против бръчки – лесен, ефикасен и въздушно лек

Необходими продукти:

  • 1/2 пресен яйчен жълтък
    2 ч.л. арганово масло
    1 ч.л. хималайска сол
    2 ч.л. много силен чай от лайка
    1/2 ч.л. течен мед
    2 ч.л. козметичен вазелин
    5-6 капки пчелен восък

1. Смесете меда с аргановото масло, яйчения жълтък и отварата от лайка. Колко силна да е отварата от лайка може да прецените и сами. Достатъчно е в една чаена чаша да сложите две пълни супени лъжици цвят от лайка.

2. Ситно смляната хималайска сол се смесва с вазелина.

3. Двете смеси – яйчената и вазелиновата, се объркват заедно, а след това се добавя и предварително разтопения пчелен восък, като се разбърква непрекъснато.

Готовото мазило се нанася върху лицето с леки масажни движения. Достатъчно е да стои 30 минути. След това се почиства с хавлиена кърпа, предварително натопена в топъл силно разреден чай от лайка. Може да ползвате останалото количество от силно концентрирания чай, който сте приготвили за маската.

Накрая, след като от маската няма следа, натопете чиста кърпа пак в топлата лайка и я поставете върху лицето. Останете така, докато изстине.

Правете маската поне два пъти в седмицата, за предпочитане вечер. Видими резултати – само след две седмици.

Източник: econet.ru

Крем със секрет от охлюв
Крем със секрет от охлюв – изглажда бръчките, премахва старческите петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *