ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта за следновогодишна салата на Джой Бауър – изненадващо вкусен начин за сваляне на килограми

Със салатата на Джой Бауър лесно, бързо и вкусно ще свалите натрупаните през празниците килограми

 Джой Бауър

И друг път сме ви предлагали рецепти на Джой Бауър. Преди време публикувахме нейната рецепта за салата от ферментирало зеле и ябълки. Днес ви прелагаме един лесен и вкусен начин да се освободите от килограмите, които сте натрупали по време на Коледните и Новогодишните празници.

Джой Бауър е известна диетоложка и автор на кулинарни рецепти. Нейното шоу, Today show, се излъчва от телевизия NBC. Джой Бауър е консултант по диетично хранене на много известни звезди от Холивуд, певици и спортисти.

Джой Бауър
Джой Бауър

Нормално е по време на празниците да хапнем малко повече. В крайна сметка, многото почивни дни и изобилието от вкусотии се оказва не особено добра комбинация за нашата фигура. Затова не е странно, че в първите дни на януари повечето от нас взимат решение да спазват диета, която да им помогне да отслабнат.

Диетоложката Джой Бауър съветва подобни решения да не се взимат прибързано. И най-вече – да не са прекалено крайни. Екстремното гладуване ще ви накара да повярвате в началото, че голяма част от килограмите са си отишли. Но също така то ще ви ги върне точно когато най-малко сте очаквали и по всяка вероятност – умножени по две.

Рецепта за следновогодишна салата на диетоложката Джой Бауър

Преди да ви дадем рецептата за следновогодишната салата на диетоложката Джой Бауър, ще напомним няколко важни съвета. Добре е да ги използвате по време на диетата със салатата.

– На обед може да хапвате салатата с две малки препечени филийки черен хляб. За вечеря яжте салатата без хляб.

– Не ползвайте сосове и дресинги като подправка за салатата. По възможност слагайте и по-малко сол. Ако обядвате със салатата, за вечеря хапнете лека постна супа. Желателно е да похапвате салатата само веднъж на ден.

Ето и рецептата на салатата, която ще ви помогне да отслабнете

  • 500 грама варено говеждо месо
    4 сварени яйца
    6 кисели краставички
    3 скилидки чесън
    1 супена лъжица орехи
    100гр твърдо сирене
    200 г майонеза

1. Яйцата и месото се сваряват предварително.

2. Краставиците се рендосват на едро ренде или се нарязват наситно. Отцеждат се от водата. Чесънът се пресова. Яйцата и сиренето също се рендосват.

3. Ореховите ядки се счукват и се слагат в сух тиган да се запекат леко.

4. Наредете салтата на слоеве: говеждо месо с майонеза, краставици с чесън, сирене с яйца и ядки. Подправете с малко сол месото. Сложете салатата в хладилника за 2 часа. Може да използвате малки купички, а може и да разбъркате всичко заедно, за да може да я слагате върху препечените филийки от черен хляб.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *