Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Искате ли да подобрите здравето си? Тази поразителна рецепта за прочистване с масло гарантирано ще ви помогне!

Прочистване на организма с масло е техника, която трябва да се практикува редовно, за да има полза от минималните усилия, които ще положите

масло

Масло, натурално и по възможност студенопресовано – какво по-добро за здравето! Прочистване с масло е древен начин, използван от Аюрведа, за детоксикация на устната кухина. Чистите масла действат като агенти, които убиват вредните бактерии от устата, зъбите, венците, езика и гърлото дори.

В тази статия ще ви помогнем да овладеете лесна и ефективна техника за почистване на тялото с помощта на масло. От нея ще разберете как това ще подобри здравето ви. Прочетете, запомнете и обещайте да направите нещо за своето здраве още утре. Имате нужда само от един естествен продукт и минимални усилия!

susamovo-maslo

Какво се случва в устата, когато маслото стига до там? То се смесва със слюнката, която от интензивното жабуркане става мека бяла течност. Липидите, които се намират в маслото започват да издърпват токсините от слюнката. Тази течност минава през зъбите, венците и езика. И колкото повече токсини издърпва, толкова повече набъбва сместа от масло и слюнка.

След като маслото промени своята консистенция, това означава, че процеса на прочистване е завършил, и сместа може да бъде изплюта.

Липидите, които се намират в маслото, са бариера срещу вредните бактерии, които се събират около езика, зъбите и венците. Растителното масло е естествен емулгатор, който действа като сапун в устата. Когато се използва масло за почистване на устната кухина, рискът от гъбични инфекции се намалява до нула, поддържа се и лимфната система. В резултат на това вътрешните органи започват да работят по-добре.

fullsize

Почистване на устната кухина с масло – кои са ползите, които ще усетите почти веднага?

– Укрепване на зъбите и венците
– Предотвратяване на лошия дъх
– Венците спират да кървят
– Устните, устната кухина и фаринкса няма да са сухи
– Засилване на челюстните стави

Ползата от прочистването не е само за устата. Както показва практиката, тази техника за детоксикация действа общо тонизиращо на целия организъм. Лимфната система е допълнително защитена от органичните вещества, съдържащи се в маслата.

prochistvane

Общи ползи за организма от прочистване със сусамово масло

Изчезва главоболието, което често е причинено от отравяне на организма

– Коригира се хормоналния дисбаланс

– Намаляват различни възпалителни процеси
– Стомашно-чревна система работи като по часовник

– Симптомите на бронхит се отстраняват чрез омекотяване на лигавицата

– Бъбреците започват да функционират по-добре

– Безсънието се оттегля

– Прочиства се черния дроб

– Намалява усещането за болка при различни заболявания

Сусамовото масло е мощен антиоксидант. То съдържа витамин Е и висока концентрация на полиненаситени мастни киселини. Лошия холестерол може лесно да се отстрани от тези антиоксиданти, които носят голяма полза за здравето.

След 45 дни редовно жабуркане със сусамово масло вредните бактерии ще изчезнат напълно от устата ви!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *