Как да отстраним артрозата

Смесват се и се разбъркват внимателно по 40 грама дръжки от вишни, листа от коприва, корени от репей, коренища от пирей и 30 корена от гръмотрън. 2 чаени лъжички от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Врат 10 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 3 пъти дневно по 200 грама преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 80 грама кори от бяла върба, стръкове от червен кантарион и по 40 грама корени от бял оман, корени от гръмотрън и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама вряща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се по 100 грама 4 пъти дневно 30 минути преди хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Да се настърже една черна ряпа, да се сложи в съд, който добре се затваря и да се залее с 1 литър вино. Всеки ден по няколко пъти съдът да се разклаща. След две седмици течността два пъти да се прецежда през двойна марля. Сутрин на гладно да се изпива по 100 грама. Трябва без прекъсване да се вземат 3 дози. Почива се 3 месеца и лечението се повтаря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *