ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тайната на дълголетието, която лекарите крият от нас!

Малко вероятно e лекарите да ви разкрият точно тази тайна на вечната младост и дълголетие, затова прочетете внимателно статията

дълголетието

Дълголетието е нещо, към което всеки човек се стреми. За съжаление, все по-често срещаме хора, които си мислят че щом са минали 50 години, то тогава вече са остарели и животът им клони към залез. Това съвсем не е така!

Възможно е да се подобри паметта и здравето и да сбъднете желанието да живеете колкото се може по-дълго и по-пълноценно.

Днес ви предлагаме няколко съвета, които лекарите едва ли ще ви кажат. С помощта на тези съвети ще може да спрете времето и да започнете нов живот във всяка възраст!

mladost

На жените им е по-трудно да приемат старостта – това е факт! Сякаш вчера беше, когато самите те са станали майки. А днес вече се радват на децата на своите деца…

Е, на всички ни остава утехата, че мъдростта, придобита през годините, ще ни направи щастливи дори и когато сме с прошарени коси.

И така, нека да разберем каква е

тайната на младостта и дълголетието, която лекарите ни спестяват – прочетете, запомнете и направете тези 7 съвета свое ежедневие!

dvijenie

1. Правете нещо!

Активността подобрява паметта, вниманието и способността да мислите по-ясно. Физическите упражнения или работата в градината увеличават скоростта, с която нашият мозък обработва информация, и … увеличават на обема на самия мозък!

2. Яжте повече растителни храни

Учените са доказали, че хората които за закуска, обяд и вечеря хапват пресни зеленчуци, зърнени храни, билки и плодове, по-рядко се разболяват. Една напълно вегетарианска диета може дори да спре рака, да помогне при тежки болести или просто да ви освежи! Защо не опитате?

baba-kralica

3. Повече комуникация!

Общуването с други хора е много важно. Учените са доказали, че познавателните способности на хората, които живеят сами, през годините се влошават.
Но онези, които обичат да разговарят със съседи и приятели, напротив – те могат да се похвалят с отлично психическо и физическо благосъстояние.

bulka

4. Вашето лице не е вашата душа!

Времето променя лицето, разбира се. Когато лицето започне да изглежда състарено, повечето от вас си мислят, че то навярно принадлежи на някой друг.Но онова, което е вътре във вас, вашата вечно млада и жива душа никога няма да си отиде. Запомнете това!

baba

5. Пуснете предизвикателствата във вашия живот!

Приемайте поне по едно ново предизвикателство всеки ден. Нови преживявания, забавления и интелектуални предизвикателства (дори най-простите, като решаване на кръстословици, например) стимулират мозъка. Будната мисъл държи и душата будна. А будната душа е млада душа прави и лицето да изглежда по-младо.

bebe

6. Всяко събитие е ново преживяване!

Постарайте се да гледате на онова, което се случва с вас, като ценен урок от живота. Дългогодишният ви опит ще ви помогне да преминете през трудностите с усмивка!

hobi

7. Изгонете страха и срама и си намерете хоби или ново занимание

Страхът кара времето да тече по-бързо! Вместо да дремете пред телевизора и да се тюхкате накъде отива този свят, излезте навън, рисувайте, пишете, съчинявайте стихове, играйте народни танци. Правете нещо! Нещо, което никога не сте си представяли, че може да направите!Така страхът ще изчезне, а пред вас ще се открият нови възможности. Възползвайте се от тях в най-пълна степен!

Това са тайните на младостта и дълголетието! Останете вечно млади и здрави, и споделете тази чудесна статия с вашите приятели!

Източник: www.tiensmed.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *