Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спастичен бронхит церете с див мак

Вземаме предварително нарязано на ситно следните билки: по 10 гр цвят от слез, цвят от див мак, по 5гр листа от подбел, цвят от лопен, анасон, мащерка, корен от ружа и 25 гр корен от сладник. Смесваме добре. Накисваме 1 изравнена супена лъжица с 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и свед като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Вземаме предварително нарязано на ситно следните билки: по 5гр листа от подбел, цвят от лопен, анасон: по 10 гр цвят от слез, цвят от див мак, мащерка, корен от ружа и 25 гр корен от сладник. Смесваме добре. Накисваме 1 изравнена супена лъжица с 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Нарязваме на ситно от следните билки: по 2гр цвят от слез, цвят от див мак, цвят от лопен, анасон, 10 гр корен от ружа, 30 г корен от сладник. Смесваме добре. Накисваме една изравнена супена лъжица от сместа с 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чаят да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Вземаме предварително нарязани на ситно от следните билки: по 5 гр жълта комунига, мащерка, резене, мента, по 10 гр листа от живовляк корен от ружа, корен от сладник, по 20 гр листа от медуница, листа от подбел. Смесваме добре. Накисваме една изравнена супена лъжица от сместа в 1 чаша студена вода за 2 часа, след което възваряваме и след като изстине прецеждаме отварата. Даваме чая да се пие топъл за 1 ден на няколко пъти, на глътки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *