Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Mорска сол помага при шипове

Mорска сол помага при шипове Смесват се 5 препълнени супени лъжици морска сол и се разбърква много добре с половин супена лъжица свинска мас, 4 супени лъжици чист пчелен мед и четири равни супени лъжици настърган домашен сапун. Болното място се намазва плътно с мехлема и се превързва. Превръзката се държи 3 дена, след което се сваля и след два дена почивка лечението се повтаря.

Четири корена от целина се заливат с 1 литър гореща вода. Ври докато останат 250 мл. Прецежда се и отварата се изпива на 3 пъти през деня, 2 часа преди ядене на равни части.

2 литра ябълков оцет се добавят две пакетчета сода бикарбонат и 10 пакетчета смлян бял тамян. В продължение на 30 дена всяка вечер се прави компрес на болното място, лечението е ефикасно и при плексид.

200 г корени от бряст се заливат с 1 литър червено вино. Престояват 24 часа, настойката се пие само сутрин по една малка ракиена чашка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *