Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЕНГИСТОЛ / ENGYSTOL

Съдържа хомеопатичните компоненти Vincetoxicum hirundinaria D6, Vincetoxicum hirundinaria D10, Vincetoxicum hirundinaria D30, Sulftir D4, Sulfur D10, както и магнезиев стеарат, лактоза

Предназначение

heel_engystolХомеопатичният продукт ЕНГИСТОЛ е добър вариант за лечение при простуда и вирусна инфекция. Действието му е насочено към подкрепа на имунната защита. Включва се успешно в комплексни терапии на заболяванията, разпространявани при смяната на сезоните.

Добре е приемът на този продукт да започне още при първите признаци на простуда и грип. Благодарение на него оздравителните процеси започват по-рано и протичат по-бързо, като се неутрализират рисковете от рецидиви.

Как се приема

Стандартната доза при деца над 6 години и възрастни е три пъти дневно по една таблетка. Хапчетата не трябва да се гълтат – държат се в устата до пълното им разтваряне.

Малките деца на възраст 3-6 години могат да вземат до три таблетки дневно, като е добре дозата да се консултира с лекар хомеопат. Бебета и деца до тригодишна възраст също могат да приемат медикамента, като дозата се редуцира наполовина – т.е. до три пъти дневно по половин таблетка. За тази потребителска група приемът на лекарството става по следния начин: лекарството се стрива и прахчето се разтрива от вътрешната страна на бузата.

Ако пропуснете да вземете лекарството, не компенсирайте това с двойна доза при следващ прием. Неволният прием на по-голямо количество не причинява тежки негативни последици, но предозирането не е желателно.

Ако провеждате монотерапия с този хомеопатичен продукт и не се наблюдава подобрение след 3-4 дни, направете консултация за корекция на лечението.

Възможни нежелани ефекти

Малкото съобщения за странични ефекти при приема на ЕНГИСТОЛ са свързани с алергични реакции към една или повече активни съставки. Възможни са също реакции на свръхчувствителност към лактоза.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ЕНГИСТОЛ не се прилага при алергия към една или повече съставки на продукта.

Бременни и кърмачки трябва да потърсят мнението на специалист и да се уверят в безопасността на продукта, преди да започнат приема му.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ЕНГИСТОЛ, които дават негативни последици върху здравето на потребителя.

_______

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 50 хомеопатични таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *