Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти при обилно изпотяване

Сутрин, обед и вечер преди ядене се изпива по една чашка от 25-50 грама отвара от 5 ореха, счукани с ядките и черупките на ситно, по две супени лъжици корени от обикновена коприва и очистен овес. В 1200 грама ода на тих огън всичко се вари 15 минути, след което се добавят две супени лъжици от следната смес:борови връхчета, исландски лишей, листа от бяла черница, спирея и росопас-по 50 грама от всяка и половин лимон, разрязан на две части. Варят се отново още 15 минути, като изстине се прецежда. Пие се подсладено с мед или сиро по вкус.

Два часа след ядене да се изпива по една чашка от 25-50 грама отвара от агримония, босилек, върбинка, жълт и червен кантарион, лешникови листа, мента, пиперита, синя тинтява, шишарки от хмел-по 50 грама от всяка. Две пълни супени лъжици от тази смес се варят 20 минути в 600 грама вода на тих огън. Като изстине се прецежда. Пие се подсладена с мед и лимон на вкус.

Вечер преди лягане се прави топла баня с разтвор от сода бикарбонат. На една баня се слагат 20-40 грама сода, след нея се прави сухо увиване с хавлията и едно-две одеяла, а след припотяването, което се познава по изсъхналото чело, се прави бърза фрикция на части на цялото тяло със солен разтвор(300 грама вода и една чаена лъжичка морска сол). На главата се поставя шапка от един листа от прясно зеле, леко напръскан от вътрешната страна с малко оцет, а отгоре-вълнена шапка. Държи се до сутринта или докато много досади на болния.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *