Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако имате проблеми с потентността…

Потентността е способността на мъжете за сексуална реакция. От гледна точка на мъжкото здраве потентността е редица от общи параметри, които характеризират „мъжката сила“. Това е скоростта на поява на ерекция, нейната интензив­ност, времето, което е необходимо на мъжа, за да се възстанови след еякулацията. Друг важен параметър, на който трябва да съответства нормалната потентност, е способ­ността на мъжете да удовлетворят жената. От тази гледна точка по­тентността не е само наличието на ерекция, а и нейната продължител­ност, която определя и времетраене­то на половия акт, както и периодът, след който може да се реализира повторна близост.

РАНО ИЛИ КЪСНО, НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ…

На практика всеки мъж, рано или късно, се сблъсква с проблеми в по­тентността – слаба или липсваща ерекция. Неочакваната липса на по­тентност не е болест и не е причина за отчаяние, а сигнал за нарушения на вътрешните процеси на организма.

Импотентността може да бъде при­чинена както от психични, така и от физически причини. Най-често пробле­мите с потентността са предизви­кани от стрес – един от спътниците на съвременния делови мъж.

ПОТЕНТНОСТТА Е ЧУВСТВИТЕЛНА

И КЪМ НЕДОСТИГА НА ВИТАМИНИ, липсата на протеини, микроеле­менти и аминокиселини, може да я предизвика и някое хронично забо­ляване. Сблъсквайки се с нарушение на ерекцията, мъжете не трябва да забравят, че потентността е част от един цялостно функциониращ ор­ганизъм, чиято неизправност може да доведе до досадни мъжки слабости.

Ето защо е важно да възстано­вите силите си, да се погрижите за менюто си – в него да не липсват бо­гати на витамини растителни храни, месо, риба, ядки и тиквени семки и други „доставчици“ на витамини и ми­нерали. За да се справите ефективно с всяко нарушение или отслабване на потентността, е необходимо да си направите общо изследване, на първо място за наличието на заболявания и нарушения при функционирането на пикочо-половата система, да за­почнете лечение на хроничните си заболявания, да обърнете внимание на мултивитамините.

Особеното на нарушенията в по­тентността е цикличният им харак­тер. При много мъже липсата или отслабването на ерекцията, дължаща се на една от горепосочените причини, става повод за комплекси, тягостни мисли и постоянни притеснения, че може да се повтори тази неприятна ситуация.

Страхът и депресията предизвик­ват стрес, в резултат на което слу­чайно неразположение, поради умора или лошо самочувствие, може да дове­де до устойчива еректилна дисфункция. Днес с нарушения в потентността се сблъскват почти половината от мъже­те на възраст 35-40 години.

За да се избегнат такива пробле­ми, важно е да се обръща внимание на първите симптоми. Те са основателен повод да се погрижите за здравето си, да се обърнете към специалист и да възстановите увереността си в себе си, и в своята мъжественост.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *