Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изпитани народни рецепти при аритмия

При учестено сърцебиене пома­гат слабото домашно вино, сокът от бял равнец и сокът от седефче. Всеки ден сутрин и вечер изпивай­те по 50 г вино, в което капвайте по 12 капки сок от бял равнец и 12 капки сок от седефче. Курсът на лечение е един месец. При необхо­димост може и повече.

При аритмия залейте една супена лъжица смес от листа от трилистна детелина, ментови листа и корени от валериана с чаша гореща вода. Оставете за един час и прецедете. Приемайте по една супена лъжица половин час преди ядене.

Вижте как да понижите нивото на холестерол 6 кръвта си. Упо­требявайте 6 продължение на един месец чеснов коктейл. За него са нужни 3 скилидки чесън, една супена лъжица червено вино, една супена лъжица оцет и една супена лъжица зехтин. Смесете в миксе­ра всички съставки и оставете сместа за не по-малко от 3 часа. Разделете я след това на три час­ти, всяка една част разредете с вода, след това изпивайте.

Интервалът между приема на трите чаши от настойката трябва да бъде 6 часа.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *