Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Язва на стомаха и дванадесетопръстника

Вземат се 20 грама корени от ружа, 20 грама корени от сладник, 20 грама корени от черен оман, 10 грама стръкове от змийско мляко. Прилага се при язвена болест на стомаха и дванедесетопръстника. Прави се отвара от една супена лъжица смес с 250 куб. см вода. Изпиват се 2-3 чаши дневно.

Смесват се 15 грама корен от очеболец, 15 грама корени от ружа, 15 грама корени от черен оман, 15 грама листа от маточина, 15 грама връхчета от бор, 15 грама стръкове от пелин, 15 грама стръкове от жълт кантарион. Прилага се при язвена болест. Една супена лъжица от билковата смес се запарва в 250 куб. см вода за десет минути. Изпива се по една чаена чаша чай преди ядене.

Смесват се 40 грама цвят от лайка, 20 грама стръкове от червен кантарион, 20 грама плодове от ким, 10 грама листа от сена, 10 грама кори от зърнастец. Прилага се при язвена болест, придружена от колит. Две чаени лъжички смес се заливат с 250 куб. см вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда и се изпива вечер преди сън.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *