ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

При заболяване на жлъчния мехур

Смесват се 10 грама листа от мента, 10 грама стръкове от пелин, 10 грама цветове от жълт смил, 10 грама кори от зърнастец, 10 грама корени от глухарче, 40 грама корени от брош. Прилага се за стимулиране изпразването на жлъчния мехур. Отвара от две супени лъжици смес с 250 куб. см вода се пие сутрин и вечер по една чаена чаша.

Смесват се 50 грама шишарки от хмел, 25 грама листа от джоджен, 25 грама стръкове от синя жлъчка. Прилага се при заболявания на жлъчния мехур и храносмилателната система. Една супена лъжица смес се залива с 200 куб. см вряща вода. След изстиване чаят се изпива 20 минути преди ядене. Дневна доза три чая.

Смесват се 40 грама корени от цикория, 40 грама цветове от жълт смил, 40 грама корени от глухарче. Прилага се за стимулиране изпразването на жлъчния мехур. Една супена лъжица смес се вари 5 минути с 250 куб. см вода. Прецежда се след като изстине. Изпива се три пъти за един ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *