ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билков букет при киселини в стомаха и гастрит

Смесват се 20 грама цвят от липа, 20 грама семе от лен, 20 грама корени от сладник, 20 грама коренища от акорус, 20 грама листа от мента и 20 грама плодове от резене. Прилага се при киселини в стомаха. Една супена лъжица се запарва с 250 куб. см вода. За един ден се изпиват две-три чаши чай.

Вземат се 5 грама корени от дилянка, 5 грама стръкове от синя тинтява, 5 грама коренище от акорус, 10 грама листа от блатен трилистник, 10 грама стръкове от червен кантарион, 10 грама плодове от ким, 10 грама плодове от анасон, 10 грама плодове от резене, 10 грама цвят от лайка, 15 грама цвят от мента, 20 грама стръкове от бял равнец. Прилага се при гастрит. Една пълна супена лъжица се залива с 250 куб. см вряща вода. След като престои 10 минути в добре затворен съд, чаят се изпива наведнъж топъл, без захар около 30 минути преди обяд.

Смесват се 15 грама цвят от лайка, 10 грама листа от къпина, 5 грама стръкове от камшик, 10 грама плодове от резене, 10 грама стръкове от червен кантарион, 10 грама стръкове от жълт кантарион, 10 грама листа от мента, 15 грама корени и стръкове от глухарче и 15 грама стръкове от бял равнец. Прилага се при гастрит и язвена болест. Една супена лъжица се запарва с 250 куб. см вода за 15 минути. Чаят се пие топъл 3 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *