ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ароматотерапия при акне

Етеричното масло от хвойна има свързващо и антисептично действие. Смесете три капки от него с две супени лъжици растително масло-основа и нанесете внимателно на болното място.

Може да си приготвите масажно масло от етерично хвойново масло 10% и етерично лавандулово масло 2% като използвате за основа зехтин. Масажирайте преди лягане десет минути, след това избършете с лавандулова вода и нанесете лавандулов крем. При акне помагат още етерични масла от бергемот, лайка, безсмъртниче, здравец, розмарин, чаено дърво, липа и резене.

Маска за лице 2-3 пъти седмично: три супени лъжици хума от аптеките се разтварят във вода. Добавят се две капки етерично масло от здравец и по една капка масла от бергамот, лайка и кипарис. Препоръчва се също така след лечение използването на смес от етерични масла на лавандула, пшенични зародиши и нерол.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *