Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Цяр за анемии и кръвотечения

Смесват се 30 грама цвят от лавандула, 150 грама листа от смрадлика, 100 грама кори от дъб, 50 грама цвят от лайка. Прилага се при кървене на венците. Две супени лъжици смес с половин литър вода се вари 20 минути. Течността се прецежда и се използва за жабурене на устата по 2 минути 3-4 пъти на ден. Да не се пие!

Смесват се 20 грама цвят от лайка, 20 грама плод от кориандър, 20 грама плод от резене, 20 грама лист от сена, 20 грама кори от зърнастец. Прилага се при хемороиди. Една-две чаени лъжички смес се запарва с 250 куб. см вряща вода. След 10-15 минути чаят се прецежда. Пие се сутрин и вечер по една чаена чаша чай.

Смесват се 30 грама стръкове от водно пипериче, 20 грама цвят от лайка, 20 грама плод от резене, 20 грама листа от сена, 20 грама кори от зърнастец. Прилага се при хемороиди с кръвотечение. Една-две чаени лъжички смес се запарва с 250 куб. см вряща вода. След 15 минути чаят се прецежда. Пие се сутрин и вечер по една чаена чаша.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *