Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лесна рецепта сваля 3 килограма за нула време!

С тази лесна рецепта ще може да свалите 3 килограма без да изпадате в стрес от разни сложни диети

kilogrami
Свалете няколкото излишни килограма като спазвате един прост режим. Направете нещо за здравето си и спестете пари от излишно готвене. Искате да знаете как? Прочетете внимателно следващите редове.

Вече повече от 15 века хората консумират айран. Смята се, че тази напитка е измислена от тюркските племена, които прекарваli по-голямата част от живота си в работа и дълъг преход през пустините. Ето защо те се нуждаели от специална напитка, която не само да утоли жаждата, но и да държи глада далеч.

Те забелязали, че ако прибавят към млякото специален фермент, то става кисело и уникално вкус. Също така, напитката имала по-дълъг срок на годност и по-трудно се разваляла от горещините.

Още от древни времена, айранът е известен със своите изключително лечебни свойства. Едва ли си давате сметка, но тази проста напитка е много ефективна за намаляване на теглото. Кисело-млечната напитка активно подпомага процеса на смилането на храната и отделянето на токсини. В резултат на това се подобрява обмяната на веществата и човек лесно се разделя с излишните килограми.

Как да си направим айран за отслабване?

– 1 литър мляко
– 1 и 1/2 супена лъжица кисело мляко
– 50 грама магданоз
– 50 грама копър
– малко сол

1. Сварете прясното мляко и след това оставете да изстине до стайна температура.

2. Изсипете киселото мляко и разбъркайте. Покрийте с топло одеяло и оставете да ферментира. Идеята на рецептата е сами да си направите киселото мляко, така че винаги може да се допитате до някой по-опитен относно подквасването на млякото.

3. След като домашното кисело мляко е готово, разредете с вода и добавете магданоза, копъра и солта.

4. По-добрия вариант е да не слагате сол, а колкото се може повече зелени подправки, но ако не може да пиете безсолно – добавете.

5. Пийте от тази напитка само вечер, не повече от две чаши. Пазете този режим поне месец. Така ще отслабнете неусетно и здравословно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *