Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Виброгимнастиката на академик Александър Микулин – тайната на дълголетието!

Тази невероятно лесна и много ефективна гимнастика е върнала здравето на един изключителен руснак – академик Александър Микулин

микулин
Академик Александър Микулин

Когато академик Александър Александрович Микулин, известният дизайнер на самолети, създател на бутални, турбовитлови и турбореактивни двигатели за самолети, започнал да има сериозни здравословни проблеми, той се заел да изучи действието на различни техники, които позволяват да се забави заболяването. Пътят към дълголетието, според академик Микулин, е път към изграждане на пълноценно и изпълнено със здраве съществуване, на живот без болка и болести.

Mikulin

За да подобри здравето си, и за да живее още дълги години без болка академик Микулин започва да прави гимнастика, състояща се от основни упражнения, характеризиращи се с удар върху петите. Тази техника помага да се подобри кръвообращението, да се предотврати запушването на вените и да се нормализира кръвното налягане. Също така това просто упражнение подобрява мозъчната функция – само след седмица-две на редовно изпълнение не остава и следа от тежестта и болката в главата.

gimnastika

Не си мислете, че техниката за дълголетие на академик Микулин е нещо сложно и трудно изпълнимо. Като всички гениални неща и тази гимнастика е много проста и лесноприложима. Това, разбира се, съвсем не означава, че след като е лесна и проста за изпълнение, значи няма ефект – напротив! Академик Микулин издава цяла книга, която бързо се превръща в бестселър дори и през онези години, когато хората нямат чак толкова сериозни здравословни проблеми. Самият той споделя в мемоарите си, че благодарение на тази гимнастика е станал не само по-здрав, но и много по-жизнен.

Какво трябва да направите?

Предлагаме ви само едно от многото ефикасни упражнения. Може да го правите както у дома, така и офиса, без да се притеснявате, че ще се изморите много.

2

Необходимо е да сте в изправен стоеж, със стъпала леко раздалечени. Изправете се на пръсти и спуснете рязко петите.Постарайте се тежестта на тялото да е изцяло върху петите.

Изправяйте се бавно на пръсти, спускайте бързо и отривисто тялото върху петите, и така 30 пъти на ден.

Тази гимнастика е особено полезна за хора, които са принудени да работят в продължение на дълги периоди в изправено или седнало положение . Това упражнение може да послужи дори и на онези, на които е забранено да правят джогинг или бързо ходене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *