Против напукване ъгълчетата на устните

25 грама невен се залива с 200 грама олио. Оставя се да престои на топло и тъмно място 7 дни като периодично се разклаща. Прецежда се . Няколко пъти на ден се мажат засегнатите места.

1 супена лъжица невен се поставя в емайлиран съд и се залива с 1 чаена чаша студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се. В отварата се намокря памучен тампон, който се поставя на засегнатото място и се оставя да престои 10-15 минути. Процедурата се повтаря 3-5 пъти на ден.

1 супена лъжица камилски бодил се поставя в емайлиран съд и се залива с 1 чаеная чаша студена вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се оставя да престои още 15 минути. Прецежда се. В отварата се намокря памучен тампон, който се поставя на засегнатото място и се оставя да престои 10-15 минути. Процедурата се повтаря 3-5 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *