Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народен лек за атеросклероза

С вряща вода се залива 1 нарязан с кората лимон, престоява 5 минути и след това се смила заедно с 10 скилидки чесън. Прибавя се 500 мл преварена вода и 4 супени лъжици пчелен мед.С вряща вода се залива 1 нарязан с кората лимон, престоява 5 минути и след това се смила заедно с 10 скилидки чесън. Прибавя се 500 мл преварена вода и 4 супени лъжици пчелен мед. Тази смес престоява 3 денонощия и след това се взема по една супена лъжица половин час преди хранене. Да се пази на хладно и проветриво място.

Вземат се 50 грама бял имел, 50 грама листа от орехи, 50 грама цвят от глог, 50 грама стръкове от горицвет, 50 грама стъбла от хвощ, 50 грама стъбла от седефче, 50 грама корени от дилянка, 50 грама цвят от слез, 50 грама балканска чубрица. 2 супени лъжици от билките се варят 10 минути в 500 мл вода. Пие се по една винена чаша 4 пъти на ден преди хранене.

Сок от лук се смесва с мед в пропорция 1:1. Пие се 2-3 пъти дневно по една супена лъжица. Или чаша мед се смесва с чаша сок от черна ряпа. Пие се 3 пъти на ден по 20 грама на гладно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *