Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изчистете мазнините от черния дроб с тази напитка – срок 1 седмица!

С тази напитка ще изчистите мазнините от черния дроб, ще отслабнете и ще стопите тлъстините от корема

кефир за изчистване на мазнините от черния дроб
Изчистете мазнините от черния дроб с тази напитка – срок 1 седмица!

Напоследък можете да намерите много рецепти за напитки, с които ще прочистите черния дроб, ще го освободите от мазнините и ще отслабнете. Тези рецепти са за всякакви вкусове, но не всички са ефективни.

Ние ви предлагаме една по-различна напитка, с помощта на която ще изчистите мазнините от черния дроб – доказано. И няма да чакате цяла вечност за резултата, а само седмица, или най-много десетина дни.

Рецептата е добра и заради това, че включва само най-основните и необходими за стомаха продукти.

Кефир – това е вкусен и изключително полезен продукт, който може да се консумира дори и от тези, които не понасят млякото. А с добавянето на свежи пролетни зеленчуци, той се превръща в незаменим компонент на здравословното хранене.


Зелено кисело мляко за прочистване на черния дроб

 

Това е рецептата за зеленото кисело мляко, което ще прочисти черния дроб и ще ви помогне да отслабнете. Може да замените кефира с кисело мляко, но ако в града ви има руски магазин, най-добре си го набавете от там.

ПРОДУКТИ ЗА 2 ПОРЦИИ:

  • 300 мл кисело мляко, 2% масленост
  • Около половин връзка магданоз
  • 3 стръка копър
  • 3 стръка целина
  • 1 малка краставица
  • щипка хималайска сол
  • половин чаена лъжичка куркума
  • черен пипер

ПРИГОТВЯНЕ:

Нарежете магданоза, целината и копъра. Добавете рендосаната краставица. Пасирайте. Изсипете разбитото мляко. Сложете подправките и пасирайте отново.

Коктейлът се получава с изключително мек и балансиран вкус. Можете да замените закуската с него, а може да го ползвате и като вечеря или за прием през прочистващите дни. A може да го приемате и за закуска, и за вечеря. Така или иначе ще получите две порции, след тако го направите. Не забравяйте, че не трябва да държите напитката в хладилник повече от 30 часа.

Колко време да го ползвате? Както казахме в началото – първите видими резултати ще ви зарадват до седмица. Добре е, все пак, да ползвате този свеж коктейл поне 20-на дни. Така ще имате възможност да се убедите, че отслабването може да бъде и вкусно!

Холимин
Холимин помага при проблеми с черния дроб

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *